Testimonials
What a good bargain! Glad I found you. I will order again from you.
- Jane
Barang dah sampai. Cepat servis. Akan order lagi.
- Roslina
Dapat stok baru dgn harga diskaun. Habis minum akan order lagi.
- Zul
About PM Store

PMStore (formerly known as PharmacyMalaysia since 2008) is one of the largest distributor of natural healthcare and skincare products in Malaysia. 

We have a vast base of merchants and partners to make sure our price is always below market price. We also provide free delivery through various courier services (T&C Apply).

All our products are genuine and far from expiry date. You can be assured that product quality and customer service are our top priorities. 

 

Express Order Through...

  SMS/Whatsapp

(24 Hrs)

018-2327479   

Mamom Milk Booster For Lactation + Testimonials

Mamom Milk Booster-Lactation
Reward Points: 41
Availability: In Stock
RM41.00 Price in reward points: 4500
Qty: Add to Cart

Express Order:

  

Order Directly Through

  Whatsapp (Click Here)  

 SMS (Click Here)

Mamom Milk Booster-Lactation



 

Testimoni MaMom Milkbooster Irine Nadia“Irine pun dapat tengok dan alami perubahan sendiri bila consume MaMom Milk Booster dalam masa seminggu ni, lagi2 Irine  still menyusukan dua2 anak Medina dan Hasya dlm satu masa. Mamom Milk Booster memang banyak membantu…senang pulak tu nak consume, hanya kunyah tablet saje and rasa dia pun sedap, rasa vanilla. Boleh addict bila makan”– Pn Irine Nadia, 23






Testimoni MaMom Milkbooster Herbaworks Pn Zarina Rahmat“Perkara yang boleh buat ibu down atau stress…adalah susu badan tak banyak. Saya pun lalui perkara yang sama especially bila Amani kena warded kat TMC because jaundice. Every pump session just dpt 2oz… Habis semua info dari pemakanan, camne nak tambah susu badan sampailah camne nak dapatkan susu badan banyak saya search. Asal ada masa, hp kat tangan dok godeh info. Finally, jumpalah MaMom Milk Booster keluaran Herbaworks sebagai salah satu alternative. Alhamdulillah berhasil. Lepas menyusu mama dia siap boleh sambung pumping lagi sbb susu badan masih ada.. tq kerana membantu memudahkan niat saya untuk menyusukan baby kerana Allah swt”– Pn Zarina Rahmat




Testimoni Pn Shahrizan Pengguna MaMom Milkbooster Herbaworks

    



 
Mamom Milk Booster for lactation| distributor, pengedar, wholesale, price, Harga, Borong, Murah, Original, Promosi, Testimoni, promosi, testimonials, Selangor, Kuala Lumpur, Terengganu, Putrajaya, Johor, Kedah, Kelantan, Melaka, Negeri Sembilan, Pahang, Perak, Perlis, Pulau Pinang, Sabah, Sarawak,
 
There are no reviews for this product.

Write a review

Your Name:


Your Review:Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:



Loading...