About Us

PMStore (formerly known as PharmacyMalaysia since 2008) is one of the largest distributor of natural healthcare and skincare products in Malaysia. 

We have a vast base of merchants and partners to make sure our price is always below market price. We also provide free delivery to whole Malaysia through various courier services (T&C Apply).

All our products are genuine and far from expiry date. You can be assured that product quality and customer service are our top priorities. 

Ekspres Order Through...

 Whatsapp

Click Here To Whatsapp

How to Lose Weight Fast in 1 Month?

Posted by PM Store 07/02/2017 0 Comment(s)

Turunkan Berat Badan Dengan Kopi Hijau

 

Hello, kawan-kawan! Semua orang menyedari bahawa saya sudah kehilangan banyak berat badan dan mula membedil saya dengan pelbagai soalan. Saya telah mencuba yang terbaik untuk menulis jawapan kepada semua orang dan menyokong anda semua, tetapi gagal - dengan begitu banyak mesej untuk dibalas, saya mungkin perlu hidup atas talian. Jadi, saya memutuskan untuk menulis ruangan ini bagi memberi jawapan kepada soalan: "Bagaimana anda berjaya menghilangkan 42 kg?" (Ini tidak bermakna bahawa anda tidak boleh menulis atau menanyakan sesuatu kepada saya, tetapi ia cuma akan membuatkan hidup saya lebih mudah).

Perubahan saya mengambil masa selama DUA BULAN sahaja! HASIL YANG MENAKJUBKAN, BUKAN?

logistic sindoro

Latar belakang

Walaupun saya tidak pernah kurus sebelum ini, tetapi saya menyedari bahawa berat badan saya makin bertambah dan bertambah. Tiga lipatan dahsyat muncul pada perut saya, saya kelihatan teruk, dan pinggul, kaki serta punggung saya menjadi semakin besar dan besar! Lalu, saya mengambil keputusan untuk menjadi cergas dengan apa jua cara sekalipun, jadi saya berhenti makan makanan yang berminyak dan bergoreng serta meninggalkan makanan lewat malam yang enak. Saya berjoging setiap pagi dan melakukan sesi latihan waktu petang di gimnasium, tetapi daripada mengurangkan berat badan, sebaliknya ia terus naik dan naik dengan banyak lagi! Selepas sebulan, berat badan saya mencapai tahap yang menakutkan iaitu 98 kg! Saya terus menjadikan diet saya lebih ketat lagi, dengan meninggalkan daging, roti, kentang goreng, dan gula-gula. Akhirnya, saya hanya makan buah-buahan dan sayur-sayuran dan hanya meminum air kosong. Saya turut mencuba beberapa teh pelangsing badan serta pil-pil yang mahal tetapi nampaknya tiada apa yang berkesan untuk saya. Selepas beberapa ketika, berat yang hilang itu akan kembali pada badan saya yang letih ini.

Kedua-dua diet dan pil langsung tidak membantu langsung, ia hanya menipu!
Bersenam adalah terlalu sukar dan mengambil masa yang terlalu lama untuk melihat sebarang perubahan. Jadi apa yang perlu saya lakukan?

Selepas mencuba pelbagai jenis diet, pil dan menghabiskan masa berjam-jam di gimnasium serta beribu-ribu wang yang dibayar kepada pengajar peribadi, akhirnya saya berputus asa sepenuhnya. Satu hari, saya ternampak satu artikel mengenai Green Coffee (Kopi Hijau) dan mengambil keputusan untuk mencubanya. Walaupun saya telah mendengar bahawa Demi Moore, Katy Perry, J-Lo dan ramai lagi selebriti lain yang telah kehilangan berat badan dengan suplemen diet ini, namun saya masih ragu-ragu. Tetapi, setelah mencuba segala-galanya dan menjadi semakin terdesak, saya tidak mempunyai pilihan lain! Tambahan pula, saya telah membaca ulasan-ulasan, dan kesemuanya amat mengagumkan!

Berjuta-juta wanita di Eropah dan Amerika Syarikat telah berjaya menyingkirkan lemak tambahan mereka, terima kasih kepada produk ini. Berdasarkan kajian, 96.7% wanita telah kehilangan 12-17 kg dalam tempoh tiga minggu!

Jadi, begitulah! Saya masuk ke laman web mereka, menyemak segala-galanya dan terus memesan Green Coffee. Ia tiba dalam masa beberapa minggu. Saya membaca arahannya dan mula mengambil Green Coffee.

Keputusannya!

Selepas hanya tiga minggu, keputusan saya amat menakjubkan - Saya telah kehilangan 20 kg! Keadaan sembap telah hilang dan kulit saya menjadi lebih baik! Bahagian pinggul dan perut terutamanya menjadi semakin kecil - dan perasaan saya juga semakin baik! Saya mula percaya saya boleh menjadi cantik sekali lagi tanpa sebarang diet atau bersenam! Jadi, saya terus memakan semua yang saya mahu! Saya sudah terlalu penat dengan berlapar dan bersenam sebelum ini...

Pada akhir minggu keempat, saya kehilangan 17 kg lagi! Saya menjadi lebih cergas dan ini memberi inspirasi kepada saya untuk menaiki tangga daripada menggunakan lif. Apa yang kelihatan seperti suatu senaman yang sukar menjadi satu keseronokan yang mudah bagi saya! Saya tidak percaya ia berlaku hanya kerana saya mengikuti arahan mudah pada Green Coffee yang terdapat pada bungkusan tersebut! Jika saya boleh melakukannya - semua orang boleh! Hanya dua bulan telah berlalu dan secara beransur-ansur 42 kg saya telah hilang!

Saya telah mencapai berat badan sasaran saya dalam tempoh 31 hari. Lemak perut saya telah hilang, saya kehilangan 42 kg dan mendapat bentuk badan yang saya tidak pernah berani untuk mengimpikan!

Selain itu, Green Coffee telah diuji oleh Akademi Sains Kebangsaan pada tahun 2014. Hasil keputusannya mungkin akan menjadi sesuatu yang memeranjatkan, tapi mereka tidak pernah mendedahkannya kepada umum.


Saya fikir mungkin ia akan membuatkan syarikat farmaseutikal, kelab kecergasan, pakar pemakanan serta klinik yang terlalu mahal jatuh bankrap!
Tidak hairanlah: Green Coffee ini menjadi sangat murah!

 

Kini, saya terus mengesyorkan Green Coffee ini kepada kawan-kawan dan rakan sekerja saya. Saya amat gembira dengan keputusan saya dan saya percaya bahawa anda juga akan berasa gembira! Lupakan stereotaip: anda tidak perlukan apa-apa diet dan senaman untuk mendapat bentuk badan yang bagus!

Setiap orang yang kehilangan berat badan dengan hanya mengambil Green Coffee, silalah berkongsi hasil keputusan anda di sini ! Anda akan dapat membantu untuk menyakinkan orang lain bahawa ia benar-benar boleh membantu! Ayuh!

 

Leave a Comment